0

Hond aardbeien geven

' ik bad tot god dat ik eindelijk iets te eten zou hebben en toen viel die zak op mijnb hoofd. De duitser ziet een haarband kind die huilt langslopen. ' ik had net een fiets gestolen en toen viel er een baksteen uit de lucht, god straft meteen, antwoord de jongen. Als de nederlander later een giechelend meisje langs ziet lopen vraagt hij:Waarom ben jij zo aan het giechelen?' Antwoord het meisje: 'ik liet net een scheet en toen ontplofte er achter mij een huis. Klik hier om een reactie te geven Zweepslagen Een nederlander een duitser en een belg, wordengegijzeld. De gijzelaar zegt: "Iedereen krijgt zoderect tien sweepslagen, maar daarvoor mag iedereen nog een wens doen." Eerst is de belg aan de beurt en die wenst dat er een kussen op zijn rug zit tegen de sweepslagen. Hij komt er niet goed van. Nu is de duitser en die wenst dat er een heel dik dekbed op zich zit en die wens komt uit. En zegt de gijzelaar omdat jij een nederlander bent mag jij twee wensen doen. Oke zegt de nederlander mijn eerste wens is dat ik geen tien slagen krijg maar twintig. Iedereen kijkt hem verbaast aan. En mijn tweede wens is plak die duitser maar op mijn rug. Klik hier om een reactie te geven de engel in de cel Er was een verslaafde belg en een verslaafde nederlander. Zij werden allebei tot 60 jaar gevangenisstraf veroordeeld voor moord.

hond aardbeien geven

Alles over hondenvoeding

Klik hier om een reactie te geven Kanibalen eiland Een Belg en een Nederlander komen vast te zitten op een eiland en worden door kannibalen vastgehouden. De bedoeling was dat ze opgegeten zouden worden, maar vanwege een paar redenen mochten ze een opdracht doen om in skin leven te blijven. De opdracht was dat ze van een fruitsoort 100 stuks mee moesten nemen, en die vervolgens in hun reet moesten stoppen, zonder ook maar 1 keer te den ze het toch, werden ze alsnog opgegeten. Dus de nederlander gaat het bos in, en komt terug met 100 bessen. Hij begon ze toen in zn reet te duwen, gezicht en toen hij bij de 100ste was, begon hij spontaan te lachen. Voordat ze hem in de ketel gooiden, vroeg de leider van die kannibalen: waarom begon je te lachen, wel jammer want je was zo ver! Waarop de nederlander als antwoord geeft: ik wilde net de laatste bes erin stoppen, toen die belg eraan kwam met honderd kokosnoten! Klik hier om een reactie te geven giechel er zijn een belg, een duitser en een nederlander. Ze gaan een vliegtuigin en de belg gooit een zak friet naar beneden, de duitser een baksteen en de nederlander een handgranaat. Als ze even later weer uitstappen, ziet de belg een kind met een zak friet langslopen. 'waar heb jij die zak friet vandaan?

hond aardbeien geven

op ik wil eens door. Klik hier om een reactie te geven Afsnijden Warom neemt een belg een vork mee in een auto? Om de weg mee af te snijden! ( maar dan denkt degene waar je de mop verteld zeker dat je een mes bedoel) maar dan zeg je: maar dat weet die belg toch niet! Klik hier om een reactie te geven paarden Een belgische boer heeft 2 paarden en ziet het verschil er niet tussen. Om ze toch uit elkaar te kunnen houden knipt hij de manen van het ene paard eraf. Maar die groeien al snel aan. Daarom knipt hij van het andere paard de staart eraf. Maar ook die groeit snel weer aan. Dan heeft hij een goed idee, hij gaat ze opmeten. En wat blijkt, het witte paard is 10 cm groter dan het zwarte paard.

Zelf aardbeien kwarktaart maken - taart Zonder oven

Dierenarts Asse : voor uw hond, kat

Klik hier om een reactie te geven Een laser gecrasht vliegtuig Een vliegtuig waar aleen nederlanders op zitten op 1 na de belg was gecrasht. En ze hongen allemaal aan een stuk vast in de boom. De piloot zegt er moet een iemand springen! De belg zegt jaah ik zal wel gaan ik ben tog de eenigste belg dus.´ wat doen de holanders? Klapen in de handen Klik hier om een reactie te geven mierenbeten Een belg, een duitser en een fransman gaan op hotel maar er zijn maar 2 bedden ze spreken af om ieder om de beurt op de grond te slapen. De duitser slaapt eerst op de grond de volgende morgen staat hij vol mierenbeten. De volgende nacht is het de beurt aan de fransman om op de grond te slapen ook hij staat de volgende morgen vol mierenbeten. Dan moet de belg op de grond slapen de volgende morgen heeft hij geen enkele mierenbeet. De fransman en de duitser vragen zich af hoe heb jij dat klaargespeeld?" ik heb er 1 doodgetrapt en de rest ging naar zijn begrafenis Klik hier om een reactie te geven Executie een duitser, nedelander en een Belg hebben een misdaad gepleegd en worden. Als ze buiten voor het executiepeleton staan denkt de nederlander: 'ik heb geen zin om dood te gaan.' hij roept opeens keihard: 'beren!' de mannen van het executiepeleton kijken. Op dat moment vlucht de nederlander weg en is dus niet meer in gevaar. Dan denkt de duitser: 'dat kan ik ook.' hij roept keihard: 'tijgers!' weer kijken de mannen om en de duitser vlucht.

hond aardbeien geven

Dus vraagt de nederlander "waarom doen jullie dat" Zegt een van de belgen: "We leggen een draadloze telefoon verbinding aan!" Klik hier om een reactie te geven Shit Een duitser, fransman en een belg hebben een zwembad ze mogen zelf kiezen in wat ze vallen. De duitser zegt bier en springt. Dan is de beurt aan de fransman en die roept champagne! Als laatste mag de belg maar voordat hij het wil zeggen, glijdt hij uit en schreeuwt shit en valt in zo in de stront! Klik hier om een reactie te geven Rot baan Er werken een Belg en een Nederlander bij een fabriek. Ze zijn beiden schijtziek van hun werk. Op een gegeven moment gaat de nederlander naar de directeur, pist over hem heen, schijt over hem heen, slaat hem op z'n muil en zaagt het bureau doormidden en zegt: "zo, hier kom ik nooit weer. De volgende dag gaat die belg naar de directeur en pist over hem heen, schijt over hem heen, slaat hem op z'n muil en zegt: zo, ik werk voortaan alleen nog maar halve dagen Klik hier om een reactie te geven Stoppen we stoppen met. Voortaan maken we moppen over Russen. De belgen zijn dan gerust en de russen zijn gebelgd.

Gevaarlijk voedsel voor je hond

(kijk bovenaan voor het antwoord) Klik hier om een reactie te geven Springen duitser, nederlander en een belg staan op een balkon dan zegt de duitser: als ik cream het zelde eten heb als gisteren dan spring ik van het balkon. Hij heeft het zelde eten als gisteren en springt hij van het balkon. De nederlander zegt ook het zelde en na het krijgen van het zelde eten als gisteren springt hij ook van het balkon. De belg zegt ook van het balkon zou springen als hij het zelde eten krijgt als gisteren. De belg sprong ook. De vrouw van de duitser zegt: ik geef hem altijd het zelde eten mee. De vrouw van de nederlander zegt ook het zelde. De vrouw van de belg zegt: ik geeft hem nooit het zelde eten mee. Klik hier om een reactie te geven Mobiel netwerk Er komt een Nederlander in Belgie en ziet 2 belgen. De én graaft een lange geul en de ander gooit hem weer dicht. hond aardbeien geven

"En vraagt een verslaggever, "waar gaat de reis naar toe?" "Awel zegt de belg, "wij gaan naar de zon." "Naar de zon?" vraagt de reporter, "Maar daar is het toch veel te heet? Bent u niet bang dat de raket zal smelten?" "Wat denkt gij? antwoordt de belg, "Wij zijn niet gek, hoor. We gaan natuurlijk 's nachts!". Achtervolgd, wat doet een Belg die achtervolgd wordt in de woestijn? Hij steekt zijn rechterhand uit duim maar gaat stiekem naar links. Handgranaat, wat moet je doen als een Belg een handgranaat naar je toe gooit? Haal het pinnetje eruit en terug gooien. Bezig houden, hoe hou je een belg de heledag bezig? Zet de man in een ronde kamer en zeg dat er in een hoek een zak patat ligt. Lang bezig houden, hoe hou je een belg hél lang bezig? (kijk onderaan voor het antwoord) Lange ruimte hoe hou je een belg hél lang bezig?

Ik wil een hond kopen - welkoop

Weekend waarom loopt een belg maandag ochtend altijd naast zijn fiets? Antwoord: dan zit het weekend erop. Spiegel, wat denkt een belg als hij zich uitkleed voor de spiegel? Antwoord: wie zal het eerst klaar zijn hij of ik? Grote orkaan, er is een grote orkaan geweest in marokko en er zijn 15000 marokanen gestorven de eu heeft besloten om hulp te bieden. De duitsers sturen vredestroepen. De engelsen sturen voedsel en de belgen sturen gewoon 15000 nieuwe marokanen. Stom dronken, een man uit belgie gaat naar een avond stappen stom dronken naar huis. Hij belt aan en zodra zijn vrouw de deur opent slaat hij haar heel hard en zegt waar kom jij vandaan trut! De zon, landscape de belgen gaan hun eerste raket lanceren.

hond aardbeien geven

Flatgebouw, er was een Belgische man en die werkt in een flatgebouw, hij heet Karel, en hij is zijn werk zo spuugzat. Dus op een dag zat hij in de kantine van het flatgebouw en kwam er een man naar hem toe en zegt: volgens mij gaat het helemaal niet goed met jouw. Dus Karel zegt: ja dat klopt, maar hoe weet u dat? Nou zegt de man dat kan ik altijd zien, maar wees gerust ik heb een oplossing, je slaat gewoon een driedubbele wisky achterover, en gaat naar het dak van dit flatgebouw, springt eraf en dan zit je over 2 minuten gewoon weer hier. Karel denkt van: ik ben wel aardig dronken maar dat ik van een flatgebouw afspring, zo dronken nog net niet. Weetjewat zegt de man ik doe het wel even voor. Dus hij gaat naar de top van het flatgebouw en springt eraf en zit zo weer terug in de kantine. Nou zegt Karel als hij het kan, kan ik dat ook. Dus hij naar de top van het flatgebouw en springt eraf, boem nivea dood. Dus die man in die kantine lachen, zegt de barman: wat ben jij toch een ongelooflijke zak als je dronken bent Superman!

Zelf aardbeien kwarktaart maken

Steentjes, er staan drie mannen op een dak zegt mask de duitser ik wed dat als ik een steentje naar beneden laat vallen dat ik hem kan opvangen benenden". Dus de duitser gooit een steentje naar benden en hij rent de trap af zo snel mogelijk en dan is hij beneden ziet hij een jongetje huilen en dan vraagt hij warom huil je jongetje het jongetje zegt omdat er net een kiezelsteentje op mijn. En dan gooit de nederlander een grotere steen naar beneden en rent naar beneden zosnel mogelijk en dan ziet hij een klein meisje staan huilen en dan vraagt hij warom huil je meisje nouw zegt het meisje omdat er net een steen op mijn hoofd. Dan is de belg aan de beurt die gooit een hele zwerfkei naar beneden en hij rent naar beneden zo snel mogelijk en dan ziet hij een jongetje lachen dan vraagt de belg jongetje waarom lach je zo nouw zegt het jongetje ik liet net. Klik hier om een reactie te geven. Nederlanders ft Belgen, de nederlanders vinden het na jaren uitlachen van de belgen ook wel 's tijd worden dat de belgen eens om ons kunnen lachen. Dus er ging een Nederlander naar beatrix en vraagt aan haar of ze misschien een brug in de sahara wilde bouwen, zodat de belgen ons een lekker konden uitlachen. Beatrix vond dit wel een goed idee, dus ze laat een brug bouwen in de sahara. Dus toen de brug klaar was gingen de nederlanders naar de brug toe om zich te laten uitlachen. Stonden de belgen daar op de brug te vissen!

Hond aardbeien geven
Rated 4/5 based on 710 reviews
SHARE

hond aardbeien geven Caqinidu, Sun, April, 29, 2018

Laat ieder kind een naambordje maken en lamineer deze kaartjes, zodat ze tegen weer en wind kunnen. Plak ze op een stokje en laat de kinderen het bordje in hun tuintje zetten. Zet een regenmeter in de tuin. De kinderen kunnen dan bijhouden hoeveel neerslag er in de week valt.

hond aardbeien geven Ymufipod, Sun, April, 29, 2018

Schooltuintjes voor kleuters, tuintjes voor kleuters zijn erg leerzaam. Start met de tuintjes na de voorjaarsvakantie. Ze leren zaaien, poten, onkruid wieden en oogsten. Je kunt het best gebruik maken van smalle kaveltjes die omgeven zijn door straattegels.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: